Szolgáltatásaink

Kerttervezés, kertépítés és fenntartás

Vállaljuk családi- és irodaházak kertjeinek, környezetének tervezését, szakszerű megépítését és igény esetén fenntartását.

Szaktanácsadás

Növényekkel, gondozásukkal kapcsolatos kérdései esetén szakképzett munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére: Személyesen - árudánkban nyitvatartási időben E-mailen - iroknektek@dunaliget.hu)

Házhozszállítás

A nálunk vásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk Budapest – Dunakeszi – Vác vonzáskörzetében egyedi ajánlat alapján.

Beültetés az Ön kertjében

Kertészetünkben vásárolt növények beültetését vállaljuk egyedi ajánlat alapján.

Virágos erkély, terasz - fáradtság nélkül

Képzelje el, hogyan díszítené otthonát és mi megvalósítjuk: segítünk a növények kiválasztásában és az azonnali hatás érdekében, kérésére be is ültetjük az összeállítást, így Önnek már csak gyönyörködnie kell a látványban. Érdeklődjön munkatársainknál a részletekről!

Garancia

A nálunk vásárolt és általunk elültetett növényekre 6 hónap eredési garanciát vállalunk.

Kérje egyedi ajánlatunkat

Ha Ön szolgáltató, kertépítő, intézmény, vagy csak nagyobb tételben szeretne növényeket, kiegészítőket, vagy egyéb termékeket vásárolni, esetleg tanácsadásra, házhozszállításra, beültetésre van szüksége, kérje egyedi árajánlatunkat, az alábbi űrlap segítségével. Telefonon is kérhet tájékoztatást szolgáltatásainkkal kapcsolatban, a (+36)20/243-5552 telefonszámon.

Még nincs fiókja?