Ugrás a tartalomra

Egynyári növények

sokszínű szépségek

Ha élénk, virágokkal teli ágyásokra, balkonládákra vágyik, tele gyönyörű virágokkal, vagy egy kis izgalmamat szeretne vinni környezettébe különleges, díszítő leveles, vagy érdekes textúrájú növényekkel, esetleg konyhakertet szeretne, friss zöldségekkel fűszer növényekkel, széles választékunk minden igényt kielégít. Válassza a változatosságot, és tegye kertjét tavaszi és nyári paradicsommá!

Sövény növények

Magánszféra stílusosan

Kínálatunkban megtalálható a hagyományos sövényként használt tiszafa, tuja, leylandi ciprus amelyek elegáns és időtálló választások.

Ha valami különlegesebbre vágyik, válassza a színpompás korallberkenyét, az illatos ezüstfát vagy látványos termést hozó magyalt. Kiváló termelőinknek köszönhető minőségi választékunkból több éven keresztül sűrített növényt választva akár azonnal meghitt privát teret alakíthat ki kertjében.

Rózsák

mert minden kertbe kell egy Rózsa

Találja meg nálunk álmai virágát. Fedezze fel lenyűgöző rózsakínálatunkat, amely magában foglalja többek között a világhírű David Austin, Meilland és Kordes nemesítők válogatott rózsáit. Több mint 300 különböző fajtát tartunk kertészetünkben melyek gondosan nevelt több éves konténeres növények készen arra, hogy azonnal kertje díszéve váljanak.

Lombos fák

Árnyékot ad, díszít

Ismerje meg kertészeti áruházunk kiváló minőségű lombos fa kínálatát, melyben megtalálhatók a gazdag lombkoronával rendelkező díszfák, például a madárberkenye, a kőris, , a vadkörte vagy akár a japán juhar amelyek lenyűgöző őszi színváltozásokat hoznak a kertjébe. A lombos fák nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem árnyékot is nyújtanak a meleg nyári napokon, és élőhelyet biztosítanak madaraknak és más élőlényeknek. Válassza ki álmai fáját mellyel megteremtheti kertje egyedi karakterét, és élvezze a természet csodáit otthonában!

Évelők

A gyönyörű kertek pompás kiegészítői

Kertészetünk változatos és gazdag évelő kínálattal rendelkezik, melyek varázslatos kiegészítők lehetnek kertjének. Legyen szó bájos virágokról, tartós lombozatról vagy aromás gyógynövényekről, nálunk mindent megtalál, akár árnyékos szegélyekhez napsütéses virágágyásokhoz esetleg sziklakertjéhez keres alkalmas növényt.

Fedezze fel az évelők varázslatos világát velünk, és teremtsen gyönyörű kertet, melyben a természet minden évben újra éled!

Gyümölcsök

Neked terem

A legjobb termelők által garantált minőségű gyümölcsfáink által mindenki számára elérhetővé válik a saját gyümölcsös, hisz ezek a konténeres fák egész évben ültethetőek, és koruknál fogva sokszor már az első évben termést hoznak. Emellett kínálatunkban bogyós gyümölcsök széles választéka is megtalálható mind törzses mind bokros formában a gondos nevelésnek köszönhetően szintén kiváló minőségben. Ültessen gyümölcsöt kertjébe, hisz ha eljön a szüret ideje mindenki megtapasztalja, hogy a saját termés íze a legfinomabb!

Vízi növények

Tavak díszei

Fedezze fel kertészeti áruházunk varázslatos tavi dísznövény kínálatát, amelyek segítségével egy gyönyörű és harmonikus vízi paradicsomot varázsolhat otthonába. Kínálatunkban megtalálhatók tavi liliomok, tavirózsák, valamint számos más vízinövény, amelyek gazdagítják a kerti tavat szépségükkel és élőhelyként szolgálnak a vízi élőlényeknek. Hozzon létre saját vízi álom világot, és élvezze a természet szépségét otthonában!

Még nincs fiókja?