A szép kerthez

Ha kérdezed

Kik vagyunk

A Dunaliget kertészeti árudában mindent megtalál, ami egy szép és egészséges kerthez szükséges, legyen szó színpompás kerti növényekről, növénygondozásról, vagy a kertépítés eszközeiről. Nem feledkezünk meg a kicsikről sem, akiknek kerti játszó házacskákat, a nagyoknak pedig a kerti sütés-főzéshez szükséges kellékeket kínálunk.

Növénykínálatunk

Kiváló minőségű magyar, olasz, angol és német növényeket kínálunk széles fajta- és méretválasztékban minden növény kategóriában, legyen szó egynyári, évelő növényekről, díszcserjékről, díszfákról vagy örökzöldekről.

Süssünk-főzzünk: bográcsok, sütögetők, grillek, kemencék…

Tavasszal már alig várjuk, hogy annyira felmelegedjen az idő, hogy a teraszon lehessen reggelizni, vagy ebédelni – és az egyik leghangulatosabb program a délutántól kezdődő, éjszakába nyúló, sütögetős-borozgatós baráti vacsora.

Mivel tudjuk ezeket az alkalmakat még kellemesebbé tenni? Nézzen körül nálunk –kerti főzés-sütéshez kapcsolódó termékeink között talál gyönyörű kerámia bográcsot, egyedi tűzrakókat és grillezőket is.

Kertdíszítés: kerti kút, csobogók, szobrok, kaspók, amforák

Igényes kerti kiegészítőket kutatunk fel és kínálunk Önöknek, hogy kertjét kedvére díszíthesse. Választékunkban szerepelnek kaspók és cserepek kül- és beltérre, a legkisebbtől egészen nagy méretekig, hagyományos és modern anyagokból, különféle stílusú kerti szobrok és a vizet megjelenítő elemek, mint kerti kutak, csobogók.

Játék gyerekeknek

Persze az apróságokra is gondolnunk kell egy kertben… egy kis tér, ahol nyugodtan rumlizhatnak. Olyan játszóházacskákat válogattunk össze, amelyek kedves, hangulatos sarkot teremtenek a lurkóknak a legkisebb kertben is.

Még nincs fiókja?