Kínálatunk

A Kertbe és az Otthonba

Sövény növények, fák, örökzöldek és évelők

A Dunaliget kertészeti árudában mindent megtalál, ami egy szívet-lelket melengető, szép és egészséges kerthez szükséges, legyen szó csodás, színpompás kerti növényekről, gondozásukhoz szükséges anyagokról, vagy a kertépítés eszközeiről. De nem feledkeztünk meg a szórakozásról sem. A kicsiknek kerti játszó házikókat, a nagyoknak a kerti sütés-főzéshez szükséges kellékeket kínálunk.
Kint is vagyunk – bent is vagyunk… a kertet behozzuk a lakásba és a lakást is kicsit kivisszük a kertbe. Különleges és egyedi kerti kiegészítőkkel és lakásdekorációs termékekkel várjuk Önöket – többek között öntöttvas termékekkel, kerámiákkal, gyertyatartókkal, dísztárgyakkal, asztalneművel, konyhai kiegészítőkkel. Részletek

vázák, kerámiák, öntöttvas termékek

Szerszámok, kesztyűk, kertészeti anyagok

Amivel jó kertészkedni
Különböző kertészeti kiegészítőket, igényes profi szerszámokat, egyéb ötletes használati tárgyakat kínálunk, hogy élvezet legyen a kerti munka.

Amiben jó kertészkedni
Kertészkedni kényelmes, praktikus öltözetben – de mindemellett csinosan is lehet! Válogasson kedvére kertészkesztyűink, kötényeink, szerszámtartóink közül.

Vannak még kérdései?

Lépjen velünk kapcsolatba szívesen segítünk!

Még nincs fiókja?