Növények a forró napokra
Mediterrán virágcsodák óriási választékával várjuk
Növények a forró napokra
Mediterrán virágcsodák óriási választékával várjuk
Előző
Következő

Dunaliget kert és otthon

Sziklakerti növények nagy választékban...kiültetni vagy beültetni:)

Színek és formák elbűvölő gazdagságát rejtik a sziklakerti növények és sokféleképpen felhasználhatóak..Tájékozódjon kertészetünk választékáról és kedvet kap az ültetéshez:)

Dunaliget kert és otthon csapata

Dunaliget kert és otthon

Megérkeztek friss termékeink

A tavasz beköszöntével feltöltöttük árukészletünket. Gyere el hozzánk és nézd meg bőséges választékunkat  és vidd haza azokat a termékeket, amelyekkel csodaszéppé varázsolhatod kerted és a környezeted. Szakszerű tanácsadással segítünk ha valamiben nem volnál biztos. 

Várunk szeretettel!

Dunaliget kert és otthon csapata

A szép kerthez

Nálunk mindent megtalál, ami egy szívet-lelket melengető, szép és egészséges kerthez szükséges, legyen szó csodás, színpompás kerti növényekről, gondozásukhoz szükséges anyagokról, vagy a kertépítés eszközeiről.

A szép otthonhoz

dunaliget-kerteszeti-aruda_home_a-szep-otthonhoz

Különleges és egyedi kerti kiegészítőkkel és lakásdekorációs termékekkel várjuk Önöket – többek között öntöttvas termékekkel, kerámiákkal, gyertyatartókkal, dísztárgyakkal, asztalneművel, konyhai kiegészítőkkel.

...és a kertésznek

Különböző kertészeti kiegészítőket, igényes profi szerszámokat, egyéb ötletes használati tárgyakat, valamint kényelmes, praktikus öltözékeket, kertészkesztyűket, kötényeket, szerszámtartókat kínálunk, hogy élvezet legyen a kerti munka.

Dunaliget Kertbarát Kártya

Ön már kertbarátunk lett? Regisztráljon kertészetünkben és élvezze Kertbarát kártyánkkal járó előnyöket! Azonnali kedvezmények, friss hírek újonnan érkező növényekről, aktuális akciókról.

A részletes feltételekről az Általános Szerződési Feltételekből tájékozódhat.

Jöjjön és váltsa ki most Kertbarát kártyáját! Várjuk szeretettel!

Szolgáltatásaink

A Dunaliget kertészeti árudában a színpompás növényeken, a csodás kiegészítőkön és kertészkedéshez szükséges eszközökön kívül, számos hasznos szolgáltatással várjuk a kertészeti szaktanácsadástól, a házhozszállításon át, a beültetésig!