Kampány részletek és feltételek

Kampányunk a 2023.12.01. és 2023.12.23. között kertészetünkben vásárolt és 2024.01.31-ig nyugtával együtt, jó állapotban és eredeti konténerében visszahozott konténeres fenyőfélékre vonatkozik. Az akció a már kedvezményes növényekre nem vonatkozik.

A Dunaliget kert és otthon kertészeti központ fenntartja a jogot a visszahozott fenyőfa állapotának megítélésére.
A vásárlásnál igénybe vett esetleges egyéb szolgáltatásra (pl. kiszállítás, díszcsomagolás stb.) a kampány nem vonatkozik, az erre vonatkozó összeg 50%-a nem kerül jóváírásra az ajándékkártyán.
Dunaliget Kertbarát törzsvásárló kártyánk igénybe vehető a kampányban vásárolt fenyőfélékre.
Az Ajándékkártya felhasználásával kapcsolatban bővebb információt itt talál.

 
 

 

 

FONTOS: Kertészetünk 2023.12.24. és 2024.01.04. között ZÁRVA tart!​

Hogyan tudom konténeres fenyőfámat jó kondiban tartani?​

  • Szállításkor ne döntsük a fenyőt
  • Szentestéig lehetőleg a szabadban tartsuk és szükség esetén öntözzük
  • Minél kevesebb időt töltsön a meleg lakásban. Helyezzük távol a fűtőtesttől. Tartsuk nedvesen a földlabdát, de kerüljük a túlöntözést még akkor is, ha hullanak időnként a tűlevelek. Ha nagyobb a páratartalom fenyőfánk is jobban érzi magát.
  • Amint lehet szabadítsuk meg fenyőfánkat a díszektől és ki vele a szabadba! Ha van rá mód, fokozatosan érje újra a kinti hideg.
  • Amennyiben elültetjük – fagymentes időben, ha a talaj jól megmunkálható, már lehet is – nem kell megvárni a tavaszt! Száraz, fagymentes időben öntözzük. Kertészetünkben vásárolt fenyők konténere prémium minőségű, szerves és műtrágyával dúsított ültető közeget tartalmaz, amit ültetésnél dolgozzunk a növény alá és köré.

Ha pedig visszahozzák várjuk Önöket szeretettel kertészetünkben!

Látogasson el hozzánk!

Várjuk Önöket szeretettel kertészetünkben!

Még nincs fiókja?