Skip to content

Bemutatkozunk

2016 tavasszán megnyitott kertészeti központunk több mint 8000 nm-en várja kedves látogatóit Dunakeszi déli ipari parkjában a városba bevezető 2-es főút mentén. Kertészetünk elképzelésünk szerinti kialakítása többlépcsős folyamat, amelynek során egy elhanyagolt dimbes-dombos területből kinő az a minőséget és széles választékot kínáló kertészeti központ, amit megálmodtunk.

Minden ami kertet és otthont széppé tesz

Célunk, hogy nálunk megtalálható legyen minden, ami a kertet, teraszt, vagy a legkisebb erkélyt is széppé és élvezhetővé teszi kezdve a növényektől, a kertépítő és díszítő elemeken valamint a funkcionális kerti berendezéseken a lakásdekorációs termékekig.

Azon dolgozunk, hogy hozzánk élmény legyen betérni és gyönyörű virágos környezetben lehessen sétálni, játszani, nézelődni és persze vásárolni. Ezért folyamatosan parkosítjuk kertészetünket, rengeteg fát, bokrot, virágot ültettünk és ültetünk, amelyek szépen növekedve egyre kellemesebbé és szebbé teszik kertészeti árudánkat. Kialakítottunk egy 100 nm-es rózsalugast, hogy bemutassuk a legszebb és legillatosabb rózsafajtákat. Friss ültetésünk reméljük, már idén is megörvendeztet néhány kedves virággal, egy-két éven belül pedig Monet festmény szépségű látvány fogadja majd az ide betérőt.

Élmény az egész családnak

Szolgáltatásainkat folyamatosan szeretnénk bővíteni. Célunk, hogy gyermekes családoknak is kényelmes és szórakoztató legyen a vásárlás és a nálunk eltöltött idő. Nagy, ingyenes parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat és terveink szerint kertészetünkben nemsokára kényelmesen, árnyas teraszunkon üldögélve ihatnak majd egy finom kávét, míg a gyerekek a számukra kialakított játszóteret fedezik fel. Majd együtt tehetnek egy szép sétát a növények között, megtekintve különböző témákra épülő bemutató kertjeinket. Végül jólesően megpihenhetnek japán kertünk dísztavánál.

Várjuk Önöket szeretettel,
Dunaliget csapata