Ha kérded

Kik vagyunk

Rólunk

2016 tavaszán megnyitott kertészeti központunk több mint 8000 nm-en várja kedves látogatóit Dunakeszi déli ipari parkjában a városba bevezető 2-es főút mentén. Kertészetünk elképzelésünk szerinti kialakítása többlépcsős folyamat, amelynek során egy elhanyagolt dimbes-dombos területből kinő az a minőséget és széles választékot kínáló kertészeti központ, amit megálmodtunk.

 

Célunk, hogy nálunk megtalálható legyen minden, ami a kertet, teraszt, vagy a legkisebb erkélyt is széppé és élvezhetővé teszi kezdve a növényektől, a kertépítő és díszítő elemeken valamint a funkcionális kerti berendezéseken a lakásdekorációs termékekig.

 

Azon dolgozunk, hogy hozzánk élmény legyen betérni és gyönyörű virágos környezetben lehessen sétálni, játszani, nézelődni és persze vásárolni. Ezért folyamatosan parkosítjuk kertészetünket, rengeteg fát, bokrot, virágot ültettünk és ültetünk, amelyek szépen növekedve egyre kellemesebbé és szebbé teszik kertészeti árudánkat. Kialakítottunk egy 100 nm-es rózsalugast, hogy bemutassuk a legszebb és legillatosabb rózsafajtákat. Friss ültetésünk reméljük, már idén is megörvendeztet néhány kedves virággal, egy-két éven belül pedig Monet festmény szépségű látvány fogadja majd az ide betérőt.

Vannak még kérdései?​

Lépjen velünk kapcsolatba szívesen segítünk!

Még nincs fiókja?