Ajándékkártya

A választás szabadsága

Dunaliget Ajándék kártya

Ajándékozza meg szeretteit egy igazán hasznos meglepetéssel! Ajándékkártyánk a tökéletes választás karácsonyra, szülinapra, vagy éppen esküvői ajándékként. Gyönyörű növények, hangulatos kerti kiegészítők, egyedi lakberendezési tárgyak, minőségi kertészeti eszközök megvásárlására – kertészeti központunk teljes választékából válogathat az ünnepelt.

Az ajándékkártya egy tetszőleges értékben (min. 3000 Ft) feltölthető fizetőeszköz, amely a Dunaliget kert és otthonban vásárolható és az alábbiakban meghatározott üzleti feltételek mellett, a vásárlástól számított 1 éven belül váltható be.

Hasznos tudnivalók az ajándékkártya használatáról

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A kibocsátó (Dunaliget kert és otthon) a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlása nem lehetséges.

A Dunaliget kert és otthon nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért. Ezekben az esetekben pótlásra nincs mód. Kérjük, a kártyát tárolja biztonságos helyen!

Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információk a Dunaliget kert és otthon üzletében érhetők el.

További információért, kérjük hívja kertészetünket a +36 243 5552 telefonszámon.

 

Kellemes kertészkedést kívánunk!

 

Dunaliget kert és otthon csapata

Még nincs fiókja?